Intensiv parterapi

 Intensiv parterapi
– en unik mulighed hos os!

Mange efterspørger især vores Intensive parterapi.
Typisk fredag eftermiddag til søndag aften – med ophold i Blokhus området.
(Kan lægges på hverdage, hvis du ønsker det)

Læs her hvordan vores indfaldsvinkler supplerer hinanden til jeres fordel:


KOGNITIV TERAPI og HYPNOTERAPI

Janne arbejder undervejs med kognitiv terapi, dvs arbejder med jer både enkeltvis og som par på det bevidste plan. Sikrer forandringer af tankemønstre og etablerer bevidste redskaber, som I selv arbejder videre med.

Tommy arbejder i forløbet med hypnoterapi, dvs arbejder med jer enkeltvis på det følelsesmæssige plan, hvor det kognitive nu bliver understøttet af ubevidste følelser og reaktioner. Hypnosen er på denne måde med til både at supplere og forstærke den kognitive forandringsproces, så hele processen bliver fremskyndet for dig.

For at sikre kontinuiteten inden hypnoterapien samles vi til en overlevering efter dele af den kognitive terapi, så vi alle er på det rene med, hvor vi er i processen  – og hvordan hypnosen kan understøtte netop dine udfordringer.

Som I kan se,  har I flere indfaldsvinkler og muligheder.
Essensen er, at I gennem intensiv parterapi får arbejdet med både jeres fælles og personlige udfordringer på to planer i ét tæt samarbejde med os  – i ét og samme besøg.

Effektivt, professionelt og trygt i hyggelige omgivelser. Se også: www.jannejaaks.dk

Follow your head
Follow your heart 

 

PARTERAPI og HYPNOTERAPI

Parterapien er primært Jannes speciale. Men da de fleste par (eller den ene part) vælger at supplere med hypnoterapien, samarbejder vi under hele forløbet.

Typisk afdækker parterapien en uhensigmæssig vrede eller en irrationel jalousi hos den ene, og her er hypnosen effektiv til både at finde årsagen og til at fjerne den irrationelle følelse.
Hele forløbet er en fælles opgave, så vi er begge til rådighed under hele jeres ophold. 

SEXOLOGISK TERAPI og HYPNOTERAPI
Sexologisk terapi er vores fælles specialeområde, og også her oplever vi, at mange ligger inde med forestillinger eller tidligere oplevelser, der ubevidst driller psyken, og dermed giver udfordringer på det seksuelle område og ikke mindst i parforholdet. Ofte handler det om præstationsangst eller seksuelle blokeringer.

Her er hypnoterapien en effektiv vej til at løse udfordringerne hurtigere, da vi gennem hypnosen er i stand til at finde og forandre det, der er blevet til en psykologisk begrænsende faktor.
Tommy er specialist på dette område.

Jannes hjemmeside: www.jannejaaks.dk

Kontakt Janne Jaaks: jaaks@privat.dk

Bemærk:
Intensiv terapi henvender sig ikke blot til par, men kan  naturligvis anvendes med fordel også af enkelt-personer. Kontakt os og hør nærmere om dette.