TO TERAPEUTER – UNIKT KONCEPT

Hos Tommy Rosenkilde og Janne Jaaks, Intensiv Parterapi i Blokhus er vi to terapeuter på samme opgave.

Det er de færreste parterapeuter, der er i stand til at tilbyde dette koncept.

Det kan vi hos  Tommy Rosenkilde og Janne Jaaks, Intensiv Parterapi i Blokhus.

Ikke blot kan vi arbejde med flere forskellige indfaldsvinkler som redskaber på terapien, men vi kan også direkte være ”to på” under nogle af samtalerne. Det betyder, at vi har ”fire ører, fire øjne og to hjerner” på opgaven. Når vi som terapeuter har forskellige psykologiske uddannelser og faglige baggrunde, er vi i stand til at supplere hinanden til både vores egen og jer klienters fordel.

Det er noget, som mange af vores tidligere klienter har nydt godt af, og har været begejstret for.

Det er ikke noget, der på nogen måde koster ekstra. Det er bare sådan, vi arbejder 😊

Det er overvejende sexolog og kognitiv terapeut Janne Jaaks, der foreslår om og hvornår hypnoterapeut og pæd.psyk. Tommy Rosenkilde også sættes på opgaven. Måske fra begyndelsen, måske særskilt senere. Alt sammen afhængig af, hvad der vil virke bedst for jer klienter.

På den måde er det et unikt koncept for Intensiv Parterapi i Blokhus.

Kun få – om nogen overhovedet – tilbyder samme mulighed for jer i parterapi.

Men vi gør det. Og vi gør det gerne. Fordi vi kan li’ vores arbejde, og fordi vi vil jer det bedste resultat.

For os selv er det en faglig gevinst at arbejde to på opgaverne. Vi sparrer hele tiden med hinanden under forløbet, og vi får konstant “nye øjne” på opgaven. Det faktum, at vi under forløbet får vendt og drejet alle facetter for klienterne, gør at vi kommer helt til bunds, fordi opgaven er belyst fra flere faglige indfaldvinkler… og to forskellige “hjerner”.

At vi på denne måde dækker både det parterapeutiske, det kognitive, det ubevidst følelsesmæssige og det seksuelle område er en klar force. Vi har gjort os den erfaring, at i langt de fleste tilfælde kommer samtlige områder i spil inden vi er “i bund”.

At vi samtidigt afvikler intensiv parterapi som et samlet forløb over to eller to og en halv dag, sikrer at arbejdet er konstant fortløbende og at “ingen glemmer eller løber fra det”.